Moet je zien…

Daniel Kuipers video’s

Welkom in een wereld vol boeiende video’s! Hier ontdek je intrigerende interviews en talks waarin Daniel een rol speelt. Hij deelt waardevolle inzichten over online marketing, ondernemerschap en lifestyle. 

Klik op die afspeelknop en laat je meeslepen door deze video’s waarin Daniel zijn kennis en ervaring deelt!

 

Daniel Kuipers videos
Video 3

Is er concurrentie in de online marketingbranche en wat is nu eigenlijk de perceptie van kwaliteit? Daniël Kuipers is te gast in de DoubleHeroes podcast. Naast eigenaar van online marketing bureau OMA, is hij druk met zijn ‘hobbyprojecten’ en NFCW.

Video 2

Daniel Kuipers, SEO specialist, in De Relatiemarketing podcast met Hans Breuker

Denk je er aan om te starten met de optimalisatie van je website door te werken aan Search Engine Optimisation dan is dit een podcast waar je een twijfelende marketeer hoort die een SEO expert aan de tand voelt. En de SEO expert van OMA is Daniel Kuipers die stand houdt.

Video 1

Pitch OMA tijdens de afsluiting van de minor ondernemen aan de HAN in Arnhem (Hogeschool Arnhem en Nijmegen)

Podcasts

In mijn podcasts heb ik het met inspirerende gasten over verschillende onderwerpen. Van het laten groeien van een bedrijf tot lokale SEO. Fijn om te luisteren in de sportschool of in de auto naar je werk.

Talks

Nieuwe perspectieven. Inspirerende verhalen. Of gewoon handige tips waarmee je wél meer bezoekers naar je website krijgt. Ze passeren allemaal de revue in mijn presentaties bij bedrijven of op events.

Video's

Liever ook wat te kijken hebben? Check mijn video’s en maak kennis met het gezicht achter de stem. Leerzamer dan The Big Bang Theory en minder bloederig dan Game of Thrones. Althans, meestal.

Van slimme mensen

Lieve woorden

Celine de Rooij-Brattinga

Marketing Manager NIZO | Food & Health Sciences

Robert van El

Founder and Owner at nationaleBeroepengids.nl

Daniël heeft ons ondersteund in het maken van een nieuwe website voor Beter Energielabel. In dit proces heeft hij ons altijd meegenomen in de de verschillende mogelijkheden die er liggen om de website qua opzet een mooie professionele look te geven en inhoudelijk goed in te vullen met de juiste content. In dit hele proces werden wij niet onaangenaam verrast met addertjes onder het gras.

André Hof

Project Consultant bij JBTLED Europe / Co-owner