Stilzitten is er niet bij

Mijn bedrijven

Op één been kun je niet lopen. Daarom run ik meerdere bedrijven … tegelijkertijd. Dat houdt me fris, scherp en gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Iedere dag opnieuw.

Check hier waar ik me zoal mee bezig houd.

Daniel Kuipers wie ben ik
Oftewel Online Marketing Agency

OMA

OMA is waar het allemaal mee begon. Mijn eigen online marketing bureau met een brede focus: SEO, SEA, social media, conversie optimalisatie, e-mail marketing, affiliate marketing en ga zo maar door.

Inmiddels bestaan we uit een hecht team van 15+ specialisten en zorgen we met onze full service aanpak dat klanten als Lassie en Social Deal online zichtbaar én bereikbaar zijn.

En dat kunnen we ook voor jou doen. Check dus vooral even wat we voor je kunnen betekenen.

Laptop mock 1.0
Website NFCW
Want tech is de toekomst

NFC World

Ken je dat verhaal van de side hustle die uitgroeide tot volwaardige onderneming? Het is het verhaal van mijn gewaardeerde OMA-collega Emiel die NFC World oprichtte en samen met mij uitbouwde tot één van de grootste spelers op het gebied van NFC producten.

Nu runnen we de toko samen als compagnons en zorgen we dat zowel particulieren als bedrijven interactieve visitekaartjes, sleutelhangers en stickers kunnen laten maken.

Ook de show stelen met NFC? Je weet wat je moet doen ↓

Gotta sell ‘em all

Pokemon Kaarten Verkopen

Als klein jongetje wilde ik geen online marketeer, maar Pokémon trainer worden. En stiekem nu nog steeds. Pokemon Kaarten Verkopen is dan ook een gevalletje ‘van je hobby je werk maken’. Of in ieder geval een uit de hand gelopen hobbyproject.

Samen met twee andere liefhebbers run ik namelijk ook een succesvolle marketplace voor Pokémon kaarten. Zonder oplichters en met eerlijke prijzen. Een mooi alternatief voor bijvoorbeeld Marktplaats.

Heb je dus nog een glimmende Pikachu op zolder liggen? Hit me up!

Website PokemonKaartenVerkopen
Website NFCW
Voor échte groei

Turkesterone

Fitness. Nog zo’n passie van me. En omdat ik graag doe wat ik leuk vind, heb ik ook in die branche een bedrijfje opgericht: Turkesterone. Dat is een volledig natuurlijk supplement voor het verbeteren van je fitnessresultaten.

Ik maak en verkoop het niet zelf. Ik ben immers vooral online ondernemer. Maar met Turkesterone.nl creëerde ik wel een platform met meer informatie én een lijstje van alle merken/aanbieders.

Uiteraard met hier en daar een affiliate linkje 😉

Podcasts

In mijn podcasts heb ik het met inspirerende gasten over verschillende onderwerpen. Van het laten groeien van een bedrijf tot lokale SEO. Fijn om te luisteren in de sportschool of in de auto naar je werk.

Talks

Nieuwe perspectieven. Inspirerende verhalen. Of gewoon handige tips waarmee je wél meer bezoekers naar je website krijgt. Ze passeren allemaal de revue in mijn presentaties bij bedrijven of op events.

Video's

Liever ook wat te kijken hebben? Check mijn video’s en maak kennis met het gezicht achter de stem. Leerzamer dan The Big Bang Theory en minder bloederig dan Game of Thrones. Althans, meestal.

Van slimme mensen

Lieve woorden

Celine de Rooij-Brattinga

Marketing Manager NIZO | Food & Health Sciences

Robert van El

Founder and Owner at nationaleBeroepengids.nl

Daniël heeft ons ondersteund in het maken van een nieuwe website voor Beter Energielabel. In dit proces heeft hij ons altijd meegenomen in de de verschillende mogelijkheden die er liggen om de website qua opzet een mooie professionele look te geven en inhoudelijk goed in te vullen met de juiste content. In dit hele proces werden wij niet onaangenaam verrast met addertjes onder het gras.

André Hof

Project Consultant bij JBTLED Europe / Co-owner