Yep, that’s me

Daniel Kuipers

Online marketeer, ondernemer en veganist. Die combinatie zorgt ervoor dat ik iedere dag wil groeien. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Met blogs, podcasts en talks neem ik jou graag mee in dat proces.

Daniel Kuipers wie ben ik
Maar wel lekker kort

Stukkie geschiedenis

Jaren geleden begon ik mijn eigen online marketing bureau. Eerst werkte ik alleen. Toen met z’n tweeën en inmiddels heb ik een team van 10+ man sterk en een paar extra bedrijven. Mooi allemaal, maar dat vroeg ook om een andere mindset …

Daarom ben ik mezelf al snel gaan verdiepen in het ondernemerschap. In dingen als leiderschap, sociale betrokkenheid en innovatie. Maar ondertussen sta ik natuurlijk zelf ook nog elke dag met m’n poten in de marketingmodder en blijf ik op zoek naar verbetering en nieuwe mogelijkheden.

Want bloed kruipt waar het niet gaan kan. 

websites geoptimaliseerd

podcasts

bedrijven

nummer 1 posities behaald

Koken niet meegerekend

Skills & talents

  • SEO 95% 95%
  • Ondernemen 90% 90%
  • Data 85% 85%
  • CRO 80% 80%
  • Fitness 95% 95%
Daniel.nl over Daniel skills en talents
Dingen waar ik trots op ben

Mijlpalen

OMA

2018. Geboren op een stoffige zolderkamer. OMA. Mijn eerste eigen bedrijf. Oorspronkelijk een adviesbureau met echt eerlijk en persoonlijk advies voor ZZP’ers en het MKB. Ook als dat een beetje pijn doet. Maar al snel blijkt dat er vooral gewoon behoefte is aan hulp bij het uitvoeren van de plannen.

Eerste personeelslid

2020. OMA groeit hard. Er zijn extra handjes nodig. Daarom neem ik begin 2020 mijn eerste personeelslid aan. Ook omdat het 25-jarig jubileum van Pokémon voor de deur staat en de hype rondom Pokémon kaarten spreekwoordelijk real wordt. Niet geheel ontoevallig lanceren we precies op dat moment ook PokemonKaartenVerkopen.nl.

NFCW

2022. OMA blijft groeien. Inmiddels bestaat het team uit een mannetje of 10 en zijn we verhuisd naar een pand van ruim 600 m2. Er komt intussen ook meer ruimte in mijn agenda. Daarom word ik mede-eigenaar van NFCW en start ik ondertussen nog een nieuw hobbyprojectje (Turkesterone – google maar).

Rebranding OMA

2023. OMA is uitgegroeid tot één van de best vindbare online marketing bureaus van Nederland. En dat merken we. Inmiddels hebben we er wat extra bureaus bijgezet en zijn we met z’n vijftienen. Een echt full service agency met specialisten op ieder gebied. En daar hoort ook een nieuwe identiteit bij. Een rebranding volgt.

Podcasts

In mijn podcasts heb ik het met inspirerende gasten over verschillende onderwerpen. Van het laten groeien van een bedrijf tot lokale SEO. Fijn om te luisteren in de sportschool of in de auto naar je werk.

Talks

Nieuwe perspectieven. Inspirerende verhalen. Of gewoon handige tips waarmee je wél meer bezoekers naar je website krijgt. Ze passeren allemaal de revue in mijn presentaties bij bedrijven of op events.

Video's

Liever ook wat te kijken hebben? Check mijn video’s en maak kennis met het gezicht achter de stem. Leerzamer dan The Big Bang Theory en minder bloederig dan Game of Thrones. Althans, meestal.

Van slimme mensen

Lieve woorden

Celine de Rooij-Brattinga

Marketing Manager NIZO | Food & Health Sciences

Robert van El

Founder and Owner at nationaleBeroepengids.nl

Daniël heeft ons ondersteund in het maken van een nieuwe website voor Beter Energielabel. In dit proces heeft hij ons altijd meegenomen in de de verschillende mogelijkheden die er liggen om de website qua opzet een mooie professionele look te geven en inhoudelijk goed in te vullen met de juiste content. In dit hele proces werden wij niet onaangenaam verrast met addertjes onder het gras.

André Hof

Project Consultant bij JBTLED Europe / Co-owner