Noem me praatjesmaker

Daniel Talks

Regelmatig deel ik mijn kennis tijdens een presentatie bij bedrijven of op congressen. Dat vind ik leuk en doe ik graag.  Ook voor jou. Check hieronder waar en waarover ik de laatste tijd heb gesproken.

Weet je een beetje wat voor vlees je in de kuip hebt.

Daniel Kuipers wie ben ik
Daniel.nl talks IMU LIVE 10 meest gemaakte SEO fouten
IMU LIVE

10 meest gemaakte SEO fouten

Op IMU LIVE 2023 sprak ik over de 10 meest gemaakte SEO fouten. In deze talk leerde het publiek waarom pagina’s niet ranken en – belangrijker nog – hoe je ervoor zorgt dat die fouten niet meer gemaakt worden.

Na afloop gaf ik nog antwoord op SEO vragen van ondernemers uit de zaal. Right on the spot. Kun je me dus altijd even voor contacten!

WUR

Holistische aanpak van SEO

Voor Wageningen University & Research sprak ik over de holistische aanpak van SEO. In deze talk liet ik zien hoe allesomvattend SEO is als je er ook daadwerkelijk resultaat uit halen.

Het ging natuurlijk over cruciale elementen als content en technische twinks. Maar juist ook over SEO in combinatie met data, conversies, UX, concurrenten, socials, recruitment en ga zo maar door.

Daniel.nl talks WUR Holistische aanpak van SEO
Daniel.nl talks MKB Valleiregio 6 écht concrete SEO tips
MKB Valleiregio

6 écht concrete SEO tips

Voor MKB Valleiregio (zeg maar de lokale netwerkclub voor ondernemers) gaf ik een presentatie over SEO. Na een kort voorstelrondje nam ik deelnemers mee in de wereld van SEO. De perfecte talk voor leken op dit gebied (al zeg ik het zelf).

Vooral ook omdat deze presentatie vol zat met concrete tips waarmee onze lokale ondernemers zelf vaak al snel een mooi resultaat kan boeken!

Simplicate

Hoe AI onze werkwijze verandert

Voor het Agencies Industry Report van Simplicate heb ik een interview gedaan over AI en de impact hiervan op agencies. Ik geef antwoord op de vraag hoe AI de werkwijze van agencies in de toekomst zal beïnvloeden.  

Bij OMA werken we wel 10 tot 30% sneller met AI. Wil jij ook weten hoe je AI succesvol kan integreren binnen jouw bedrijf? Ik geef je een aantal waardevolle tips over de do’s en dont’s bij de adoptie van AI. Ben je benieuwd naar het hele artikel? Klik dan op de button hieronder. 

impact-ai-daniel-kuipers-simplicate-artikel
Agency dag 2024 - 1
Agency Day

Zo ga jij en je agency naar het volgende level

 

Podcasts

In mijn podcasts heb ik het met inspirerende gasten over verschillende onderwerpen. Van het laten groeien van een bedrijf tot lokale SEO. Fijn om te luisteren in de sportschool of in de auto naar je werk.

Talks

Nieuwe perspectieven. Inspirerende verhalen. Of gewoon handige tips waarmee je wél meer bezoekers naar je website krijgt. Ze passeren allemaal de revue in mijn presentaties bij bedrijven of op events.

Video's

Liever ook wat te kijken hebben? Check mijn video’s en maak kennis met het gezicht achter de stem. Leerzamer dan The Big Bang Theory en minder bloederig dan Game of Thrones. Althans, meestal.

Van slimme mensen

Lieve woorden

Celine de Rooij-Brattinga

Marketing Manager NIZO | Food & Health Sciences

Robert van El

Founder and Owner at nationaleBeroepengids.nl

Daniël heeft ons ondersteund in het maken van een nieuwe website voor Beter Energielabel. In dit proces heeft hij ons altijd meegenomen in de de verschillende mogelijkheden die er liggen om de website qua opzet een mooie professionele look te geven en inhoudelijk goed in te vullen met de juiste content. In dit hele proces werden wij niet onaangenaam verrast met addertjes onder het gras.

André Hof

Project Consultant bij JBTLED Europe / Co-owner